HORIZONTAIButų pilnos dalinės apdailos aprašymas
B KLASĖ

Jau įregistruotas 85% baigtumas.
Notarines pirkimo-pardavimo sutartis Šiaurės ir Pietų horizontų namuose galite sudaryti jau dabar.
https://www.horizontai.lt/wp-content/uploads/2022/11/konfortas.jpg

NAUJA PRADŽIA

Nauja pradžia visada yra jaudinanti. Ir nesvarbu, kokie nauji horizonatai atkeliauja į Jūsų gyvenimą- naujo miesto, naujo rajono, naujos šeimos, o gal tiesiog naujo savęs – esame pasiruošę lydėti Jus šioje išskirtinėje kelionėje atrandant “Horizontus”. Vietą, kuri Jums reikš ne tik namus, bet ir naują pradžią – kiekvienam skirtingą, bet ne mažiau svarbią.

O kad Jūsų pradžia būtų tokia, kokią ją patys įsivaizduojate, galutinę savo naujų namų interjero viziją Jus kviesime kurti patiems arba su interjero ekspertų pagalba: dalinė apdaila visuose “Horizontai” butuose paliks vietos Jūsų kūrybiškumui pasireikšti.

Tad kviečiame žengti naujų horizontų link. Esame pasiryžę visus žingsnius – net ir pačius mažiausius – žengti kartu su Jumis: pradedant tinkamsiausio Jums buto pasirinkimu, baigiant Jūsų naujų namų dekoro elementais.

Techninis Aprašymas

PAMATAI
Gręžtiniai poliniai su gelžbetoniniu rostverku.
KONSTRUKTYVAS
Namo laikančiosios konstrukcijos – silikatinių plytų mūras, surenkamos g/b perdangos.
APŠILTINIMAS
Fasadas apšiltintas polistireniniu putplasčiu 2O cm, rostverkas apšiltintas 2O cm.
VIDINĖS SIENOS
Tarpbutinės sienos – silikatinių plytų mūras 25 cm (tinkuojamos gipsiniu tinku). Sienų vidinių pusių paviršius - tinkas, neglaistytas, nedažytas.
VIDINĖS BUTŲ PERTVAROS
1O cm dvigubo gipso kartono pertvaros. San. mazgų pertvaros 12 cm silikatinių plytų mūras, sienos tinkuojamos cementiniu tinku.
PERDANGOS IR LUBOS
Surenkamos g/b perdangos plokštės, betonas nešlifuotas, netinkuotas, neglaistytas, nedažytas.
GRINDYS
Įrengta grindinio šildymo sistema su smelbetonio grindimis.
STOGAS
Sutapdintas, padengtas hidroizoliacija, parapetai apšiltinti, apskardinti.
FASADAS
Struktūrinis dekoratyvinis kelių spalvų tinkas, pirmame aukšte klinkerio plytelės.
BALKONAI
Surenkamos g/b balkonų plokštės su nerūdijančio plieno ir grūdinto stiklo turėklais.
LANGAI IR PALANGĖS
Sumontuoti plastikinių profilių langų rėmai, užpildyti dviejų kamerų stiklo paketais (du selektyviniai stiklai). Vidinės palangės neįrengiamos. Lauko palangės skardinės.
LAIPTINĖS
Surenkami g/b laiptų maršai ir aikštelės, įrengiami turėklai. Laiptinių aikštelės išklijuojamos akmens masės plytelėmis. Sienos ir lubos dengiamos dekoratyviniu tinku. Laiptinėse įrengiamos vidaus palangės.
DURYS
Įėjimo į butą durys - šarvo tipo. Vidinės buto durys bei staktos neįrengiamos. Laiptinių durys aliuminio profilio.
ŠILDYMAS
Numatyta autonominė šildymo sistema. Grindinis šildymas. Įrengiamas dujinis katilas.
VANDENTIEKIS
Šalto vandens vandentiekis bus prijungtas prie miesto magistralinių tinklų. Vamzdynas išvedžiojamas. Prijungimą prie prietaisų atlieka Pirkėjas. Santechniniai prietaisai nemontuojami. Karšto vandens ruošimas - individualiais dujiniais katilais.
ELEKTRA
Išvedžiota elektros instaliacija. Viduje elektros kabeliai, paskirstymo ir montažinės dėžutės sumontuojamos. Elektriniai prietaisai neįrengiami.
BUITINĖS NUOTEKOS
Buitinės nuotekos bus prijungtos prie miesto magistralinių tinklų. Buto viduje buitinių nuotekų vamzdynas išvedžiojamas iki taškų projektinių vietų. Santechniniai prietaisai nemontuojami.
SILPNOS SROVĖS
Atvedami pasikalbėjimo sistemos, susietos su laiptinės lauko durimis, magistraliniai laidai. Laiptinėse įrengiama silpnų srovių tinklo komutacinės dėžutės, nuo šių dėžučių į butų silpnų srovių tinklo paskirstymo dėžutę, paklojami pasikalbėjimo įrenginio laidai ir silpnųjų srovių kabelių kanalizacija. Sumontuojamas pasikalbėjimo - namo durų atidarymo įrenginys (telefonspynė). Butuose įrengiami vietiniai priešgaisrinės signalizacijos davikliai.
APLINKOS SUTVARKYMAS
Atliekami aplinkos sutvarkymo darbai. Įrengiamos automobilių stovėjimo aikštelės be ratų atmušėjų, pėsčiųjų takai, teritorija apželdinama, įrengiamos poilsio ir laisvalaikio erdvės. Įrengiamas kiemų ir gatvių apšvietimas. Įrengiami pusiau požeminiai šiukšlių konteineriai.
KITA
Patalpų perdavimo Pirkėjui metu Pardavėjas turi teisę pilnai neužbaigti šių darbų:

1. Galutiniai aplinkos sutvarkymo darbai.
2. Galutinis lauko inžinerinių sistemų įrengimas ir pridavimas atsakingoms institucijoms.

https://www.horizontai.lt/wp-content/uploads/2022/11/Siaures-Horizontas.jpg
Nauji butai
JAU PARDAVIME
https://www.horizontai.lt/wp-content/uploads/2022/11/Pietu-Horizontas.jpg
Nauji butai
JAU PARDAVIME

JAUKŪS NAMAIProjekto
Vystytojas

UAB "NORD1" - jauna ir ambicinga gyvenamojo nekilnojamojo turto vystymo bendrovė. Vystytojo portfelį sudaro mažaaukščių daugiabučių, sublokuotų bei individualių namų gyvenamieji kvartalai. Didžiausias dėmesys yra skiriamas kompleksinių sprendimų, užtikrinančių gyvenimo ir poilsio kokybę, paieškai.
https://www.horizontai.lt/wp-content/uploads/2023/02/nord1-logo-11.png
namas_01_04-k
Interjerai_6
Interjerai_5
namas_01_03-k
Interjerai_7
Interjerai_1
Interjerai_2
namas_01_02-k
Interjerai_4
Interjerai_3
kotedzu-terasos
kvartalas-namai
daugiabuciu-terasos
https://www.horizontai.lt/wp-content/uploads/2022/11/logo-w-318.png

“Horizontai” yra plėtojami atokiau nuo centrinės miesto dalies, Simono Grunau gatvėje, šalia jau seniau išvystytų kotedžų ir daugiabučų namų projektų, išlaikant architektūrinę darną tarp jau esančių ir statomų namų.

https://www.horizontai.lt/wp-content/uploads/2022/11/logo-w-318.png

“Horizontai” yra plėtojami atokiau nuo centrinės miesto dalies, Simono Grunau gatvėje, šalia jau seniau išvystytų kotedžų ir daugiabučų namų projektų, išlaikant architektūrinę darną tarp jau esančių ir statomų namų.